Trouwe volgers! Vandaag heeft met dit prachtige weer, de selecao…

Trouwe volgers!

Vandaag heeft met dit prachtige weer, de selecao HPZ de ronde van Arnhem gereden, perfect georganiseerd door Mantel.com. dank!
Prachtige tocht en het weer zat natuurlijk heerlijk mee vandaag. Gisteravond hebben we ingechecked op de #oranjekazerne te Schaarsbergen wat Bram perfect had geregeld. Daar wat heerlijke sportdrank genuttigd en vanmorgen na een ontbijt met de koffie van Stefan, broodjes pindakaas, suikerbrood, zelfgemaakt bananenbrood en boterkoek per fiets vertrokken naar start/finish in Arnhem-Zuid… leek ons wel een goed idee, nou dat ging heen lekkerder dan terug 😅.
HPZ was niet de enige vandaag in het prachtige gebied rond Arnhem. Al gauw zaten we er lekker in en de jasjes konden uit! De kilometers vlogen voorbij!

Al met al een heerlijke rit met helaas ook een minpuntje. Stefan E had een bermsessie en kwam na een triple salto en een schroef op zijn schouder terecht met een breuk tot gevolg. Nadat Stefan per ambu naar het ziekenhuis was vervoerd heeft de selecao van HPZ de laatste kilometers weg geramd met als heerlijk toetje de Posbank, daar worden de mannen van de jongens gescheiden..

Op naar de volgende!

Posted by | View Post | View Group