HPZ zoekt de grens op voor het goede doel! 

STEENWIJK – Vanuit Het Pijnlijke Zadeltje (HPZ) gaat een mooie groep de strijd aan voor het goede doel. Deze groep van ongeveer 15 personen zal van 28 mei tot en met 1 juni 2024 in vijf dagen rond Nederland gaan fietsen met een totaalafstand van circa 1100 kilometer.

Deelnemers die reeds hebben toegezegd zijn: Andre van Dijk, Ken van der Aa, Robert Eleveld, Stefan van ’t Nederend, Erwin Buitelaar, Erwin Zoer, Johan Groen, Johannes van der Voort, Jos Huisman, Koene Pit, Marcel Wapstra, Niels Kloen, Rick Eikelboom, Simon Groen, Bram Verhoeff en Erik Paul Gaal.

Leuk feitje: De fietstocht is exact 5 jaar na de eerdere ‘Ronde van Nederland’. Toen heeft HPZ dankzij enorm veel steun een traplift kunnen doneren aan Hospice het Riemkehuis in Steenwijk.

Toertocht

Op zaterdag 1 juni 2024 organiseert HPZ ook een toertocht waarbij de ploeg, de weekrijders uit de toertocht zullen ontmoeten op een vastgelegd punt. Vervolgens zal de hele groep dan naar het eindpunt fietsen. Daarna is er als afsluiting een gaaf feest.
Voor dit evenement volgt nog een inschrijflink/opgaveblad en wordt via Fietssport+ aangemeld. De locatie voor de laatste dag, maakt HPZ ook nog bekend.

“Wij hopen van harte, dat dit evenement met rood omcirkelt in de agenda’s komt te staan. Wij zullen u via krant en sociale media volledig onderdompelen met berichten over dit gave evenement,” aldus Erik Paul en Robert van HPZ.

De goede doelen kunnen zich vanaf nu aanmelden via secretarishpz@gmail.com
Uiteindelijk kiest HPZ het goede doel.

Wilt u qua sponsoring iets betekenen? Mail dan naar secretarishpz@gmail.com of bel Erik Paul of Robert op 06-48710593 en 06-53948883.

Bron: de kop van (https://www.dekopvan.nl/nieuws/sport/290017/hpz-zoekt-de-grens-op-voor-het-goede-doel-met-video-vorige-editie?fbclid=IwAR1fLPYyG9cIhLH6MKzu-a-O_Xu-FIKSayjsYs_L0D56yf9ANnF9eor4-kU_aem_AYDx11zBlrhJsZaY36V0TeOj4iCt25MEA5kdA1jm0Us-RVNQsUfNtVcUUeWYZ6wTxW4)

Posted by | View Post | View Group