Het Pijnlijke Zadeltje rijdt eerste rit van dit seizoen en verwelkomt 100ste lid

Het Pijnlijke Zadeltje rijdt eerste rit van dit seizoen en verwelkomt 100ste lid

Wielerverenging Het Pijnlijke Zadeltje (HPZ) heeft zondag de eerste rit van het seizoen gereden. Zo’n 40 leden van de vereniging verzamelden zich onder de Steenwijker toren voor de openingsrit, gekleed in het geel-en-roze tenue van de vereniging.

Het is een enthousiaste groep, bestaande uit zowel dames als heren, die na een paar maanden overwinteren weer zin hebben om met dit mooie voorjaarsweer de fiets te pakken voor een ontspannen rit van 50 km door de regio. Martijn’s Race en MTB centre voorzag de fietsers van sportvoeding voor onderweg.

Verbindend
Na het maken van de groepsfoto reden de leden een tocht die na een kleine 2 uur trappen eindigde in Steenwijk, met een lunch bij De Heren van de Rechter. De vereniging vindt het mooi om te zien hoe deze gezamenlijk passie verbindend werkt en ook enthousiasme creëert om sportief bezig te zijn. Wat niet mag ontbreken is een gezellige afsluiter.

Mijlpaal
Dat het goed gaat met de vereniging is zichtbaar aan het 100ste lid dat zich dit weekend heeft aangemeld. Het bestuur wilde dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en verwelkomde de rijder met een speciaal presentje om deze heugelijke mijlpaal te vieren. HPZ is blij met alle leden, maar de 100 ste is toch wel extra speciaal volgens de vereniging. HPZ is eind 2018 begonnen als een whatsapp-groep van 10 enthousiaste wielerliefhebbers en is in die tijd uitgegroeid tot een vereniging van fietsende mannen en vrouwen.

Artikel: https://steenwijkercourant.nl/steenwijk/Het-Pijnlijke-Zadeltje-rijdt-eerste-rit-van-dit-seizoen-en-verwelkomt-100ste-lid-27537783.html 

Posted by | View Post | View Group