Giant en Liv organiseerd Fietsclinic voor HPZ leden

Giant en Liv organiseerd Fietsclinic voor HPZ leden

Op zaterdag 2 april rond 13.00 uur verzamelde leden van HPZ en geïnteresseerden zich bij Martijn’s Race en MTB Centre. HPZ, Martijn’s Race en MTB Centre staken namelijk met Giant en Liv hun handen samen om een tweedelige workshop aan te bieden: basistraining race en mtb. 

Je was welkom op je eigen racefiets of mtb, maar je kon ook gebruik maken van de fietsen van Giant en Liv. Ter plekke werd je fiets dan goed afgesteld. 

Basistraining race:
13 personen vertrokken onder de leiding van Berber Bergsma en Monique Zeldenrust naar De Thij. De twee en een half uur durende training werd er geoefend met het maken van bochten, in je juiste cadans fietsen, waaiers, want jawel het waaide die dag behoorlijk. Tijdens het oefenen werd er gerichte en persoonlijke feedback gegeven, dit maakte het erg leerzaam.Mtb:
19 personen vertrokken naar de Woldberg onder leiding van Jan Weevers. Daar werd fanatiek geoefend met surplace, slippen, staand afdalen en drops. Tussen de steile klimmetjes door gaf Jan een ieder verschillende tips en tricks.

Een beetje verkleumd, de sneeuwvlokken waren namelijk gevallen, maar zeer enthousiast kwam iedereen rond 16.00 uur weer terug bij Martijn. Beide workshops hebben ervoor gezorgd dat je met plezier veiliger en vertrouwder op je eigen fiets zit.

Na een dankwoordje namens HPZ en een goed gevulde goodybag van Martijn is de middag afgesloten. Voor sommige is er nog geproost bij de Karre, zo dicht bij, die kan je dan niet weerstaan.

Met andere woorden: voor herhaling vatbaar!

Vorige slide
Volgende slide
Posted by | View Post | View Group